TRE TRENDËT KRYESORË TË GRIMIT TË VERËS: KËSHTU DO TË GRIMOHEMI KËTË SEZON!

Është koha t’u kthehemi ngjyrave të zjarrta dhe disa mënyrave pak më interesante të grimit

Këtë sezon, theksimi i syve është më i popullarizuari, si dhe loja me forma, transmeton Telegrafi.

Këta janë tre trendët e grimit që do të dominojnë:

1. Vetullat e egra

Vetulla të plota, të trasha, të shprishura, duken natyrale dhe pak të çrregullta, dhe si të tilla i japin karakter dhe shprehje çdo fytyre.

2. Jeshile në qepalla

Ju do të gjeni lehtësisht nuancën, sepse barten nuanca të ndryshme – nga ngjyra smerald dhe jeshile deri në jeshile pastel në jeshile.

3. Kapaku “lakuriq” me një frymë gjeometrie

Çelësi për këtë dukje është të mbash kapakun neutral. Ju mund të kombinoni ajlanerin në më shumë ngjyra, të vendosni pikëza, diskrete, të holla ose ato më të trasha dhe të dukshme./Telegrafi