VETAKSIDENT NË RRUGËN JUNIK-HEREQ, NJË I VDEKUR

Një vetaksident ka ndodhur para pak orësh në rrugën lokale Junik-Hereq, ku si pasojë ka vdekur një perosn dhe disa tjerë janë lënduar.

Zëdhënësi i Policisë në Gjakovë, Nysret Xhurkaj i ka thënë KosovaPress-it se vetaksidenti ka ndodhur rreth orës 20:00 dhe ka ardhur si pasojë e mospërshtatjes së kushteve rrugore dhe shpejtësisë.

Xhurkaj ka sqaruar se si pasojë e aksidentit janë lënduar pesë persona, derisa një nga ata ka humbur jetën./KP