VJEN HITI I RADHËS NGA LEDRI VULA, LUMI B DHE GJIKO (VIDEO)

Tre rep artistet  shqiptarë, Ledri Vula, Lumi B dhe Gjiko, sapo kanë publikuar projektin e ri të cilit ja kanë bashkangjitur edhe videoklipin.

https://www.youtube.com/watch?v=c-GV2ygln4w&ab_channel=LedriVula