VRASJA NË PAKASHTICË, VIKTIMA DHE I DYSHUARI BAXHANAKË MES VETE

I vrarë ka mbetur M.K. mashkull 30-vjeçar, kurse Policia ka arrestuar të dyshuarin F.B mashkull 34-vjeçar.

E tërë ngjarja dyshohet të ketë ndodhur pasi të dy kanë dalë në gjueti dhe F.B. nga Pakashtica ka vrarë aksidentalisht M.K. nga Dumnica.

Kështu thonë, poashtu të njëjtat burime tregojnë se F.B. dhe M.K. janë mes vete baxhanakë./Kosovarja