Zaev nxjer kandidat për Tetovën, BDI del bllof me koalicionin e paralajmëruar

LSDM-ja, sot ka publikuar listen finale të kandidatëve me të cilët do të garoj në zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Maqedoninë e Veriut.

Edhe pse disa javë më parë u paralajmërua koalicioni me BDI-në, sot LSDM e ka nxjer bllof partnerin e koalicionit, duke kandiduar për komunën e Tetovës me Hamdia Elezoviç.

Sipas të gjitha gjasave Tetova do të shndërohet në një fushëbetejë të nxehtë në zgjedhjet e 17 tetorit pasi për të parin e kësaj komune pos BDI-së dhe LSDM-së, kandidatura kanë shpallur edhe Lëvizja Besa, PDSH dhe në ditët në vijim të njetjën pritet ta bëjn edhe koalicioni ASH-AA.

LSDM-ja, sot ka publikuar listen finale të kandidatëve me të cilët do të garoj në zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Maqedoninë e Veriut. Edhe pse disa javë më parë u paralajmërua koalicioni me BDI-në, sot LSDM e ka nxjer bllof partnerin e koalicionit, duke kandiduar për komunën e Tetovës me Hamdia Elezoviç. Sipas tëRead More